Lowest price

delivery within kota kinabalu & Sabah

multiple payment method

+60 162275686

016 8896884

+6016-8337866

Q1: Do I need to register and set up an account to shop?

Ans: Yes.

Q2: How to create an account? 

Ans: To create an account, simply click on the Register button on the tool bar of the page. Once you click, you can enter your personal information and click on the Register Me button to easily create an account. Once you've completed all the required fields, you're ready to start making purchases.

Q3: Forgot your password?

Ans: If you have forgotten your password, simply click forgot password in the login page. You will be asked to enter your e-mail address (the one given when signed up). Once entered, click Send and you will receive a new password. Easily retrieve it from the e-mail address provided.

Q4: How do I select items to purchase? 

Ans: Click on the "add to shopping cart" button that you wish to purchase.

Q5: How if I failed to receive my product?

Ans: Please email to chanfurniture.onlinestore@gmail.com, you shall be contacted and guided within 2 working days.

Q1: How do I place an order? 

Ans: 

Step 1: Select the product and quantity you want.

Step 2: Click “Add to Cart” 

Step 3: After checking all the products, click checkout. 

Step 4: Provide your information. Then click continue. 

Step 5: Review your order, Double check your information, choose your payment method and billing address. After that click "I agree Term & Conditions". 

Step 6: Then click complete order. 

Step 7: Go to your email and wait for the confirmation note. Save the document as the proof of order.

Q2: How will I know that you have received my order?

Ans: An email notification will be sent to you as the confirmation of order.

Q3: Is there a limit to the quantity I can purchase?

Ans: The quantity limit depends on the current stock availability. For bulk purchase, please email to chanfurniture.onlinestore@gmail.com

Q4: How can I cancel an order?

Ans: You cannot change items or cancel your order once your order has been confirmed and paid.

Q5: How can I check or track my order?

Ans: You can check your order status on My Account / Order History.

Q6: How do I get my products after purchasing through online? 

Ans: We offer 2 options : Self-Collection and Standard Delivery.

Q7: What payment method I can use to make online purchasing?

Ans: We offer multiple payment method: Ipay88 (Maybank2u, HongLeong Connect, AmBank, Alliance Online, PbeBank, RHB Online, Bank Islam, WebCash, CIMB Click, BSN, Affin Bank, Celcom AirCash) and Paypal. 

Note: Cheque and Cash payment will not be accepted.

 

Q1: Does Chan Online Store available to West Malaysia?

Ans: Currently, our online service only availbale for KK area. Sabah and West Malaysia will be launched in the future, do stay tune with us!

Q2: Can I change the shipping address once I had confirm my purchase?

Ans: We cannot make any changes to the billing information, shipping address, or delivery method once your online order has been place and submitted. 

Q3: Can I self-collect my product without charges of shipping?

Ans: Yes, you can. You will be contacted for pickup once order is ready at the store.

Q4: Can I deliver to another address, other than my billing address? 

Ans: Yes, it is possible if the delivery address is within KK area.

Q5: Where can I self-collect my own products? 

Ans: For self pick up location: Chan Furniture (Malaysia) Sdn Bhd. (Sadong Jaya) Address: No.26, Karamunsing Warehouse, Jalan Karamunsing, 88000, Kota Kinabalu, Sabah.

Q6: What must I bring along for collection at store?

Ans: Your identification card.

Q1: What if I want to return something?

Ans: Please see our Return and Refund Policy.

Q2: How do I return an item that is defective?

Ans: In the case where an item is defective, please email to us chanfurniture.onlinestore@gmail.com, you shall be contacted and guided within 48 hours.

Q3: Can I return an item after the return policy coverage days?

Ans: No.

Q4: Where should I return my item?

Ans: Chan Furniture (M) Sdn Bhd 

No. 26, Karamunsing Warehouse, Jalan Karamunsing, 88000, Kota Kinabalu, Sabah.

Q5: What if there are missing or wrong items when I receive my order? 

Ans: For missing or wrongly shipped items, please contact us at chanfurniture.onlinestore@gmail.com and quote your Tax Invoice number. Our service is open from Monday to Friday. We will endeavor to reply to your query within 48 hours and we will advise you on what to do next.